¿Eres cliente?

Introduce tus datos de acceso


 

¿Eres nuevo? Haz clic aquí.

Acceso Autenticado Zonalibros:

EDITORIALES Y LIBRERÍAS


Ficha del libro

5%
PEIX I SAL

PEIX I SAL

HISTÒRIA LÈXICA DE LA SALADURA

Editorial: UNIVERSIDAD DE ALICANTE
Colección: Rafael Alemany Ferrer
-5%
9,50 € 10,00 €
Disponible en stock

  Plazo de entrega estimado:

De 24 a 48 horas

Envío GRATIS para compra superior a 30€
Datos del artículo
ISBN:
978-84-1302-267-3
EAN:
9788413022673
Fecha:
15/10/2024
Idioma:
Catalán
Formato:
Rústica
Medidas:
15X21 mm
Páginas:
184
Materia:
FILOLOGIA
Año:
2024
Peso:
318 gr
Thema:
CFM / Lexicografía
BIC:
Sinopsis
Peix i sal. Història lèxica de la saladura és un recorregut per les paraules que componen el lèxic valencià dels peixos salats. A la costa mediterrània, la sardina, l'aladroc, la melva, el bísol, el marraix i altres éssers marins són un aliment bàsic de sabor potent i suggeridor. Uns sabors que ens apleguen també a través de la veu dels seus protagonistes. Ver más
ISBN:
978-84-1302-267-3
EAN:
9788413022673
Fecha:
15/10/2024
Idioma:
Catalán
Formato:
Rústica
Medidas:
15X21 mm
Páginas:
184
Materia:
FILOLOGIA
Año:
2024
Peso:
318 gr
Te puede interesar

MARSÁ FRANCISCO
UNIVERSITAT DE BARCELONA
Disponible
20,03 €    19,03 €
- 5 %
VVAA
UNIVERSIDAD DE SEVILLA
Disponible
14,00 €    13,30 €
- 5 %
VV AA
UNIVERSITAT DE VALENCIA
Disponible en editor
5,00 €    4,75 €
- 5 %
0.0.0.0.0 6 1 esp Buscando