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Ficha del libro

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METODE SCIENCE AT THE TABLE

METODE SCIENCE AT THE TABLE

Editorial: UNIVERSITAT DE VALENCIA
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Datos del artículo
ISBN:
978-84-9133-264-0
EAN:
9788491332640
Fecha:
05/12/2019
Idioma:
Inglés
Formato:
Rústica
Medidas:
16 x 21 mm
Páginas:
232
Materia:
GASTRONOMÍA
Año:
2019
Peso:
470 gr
Thema:
WB / Cocina / comidas y bebidas / literatura gastronómica
Sinopsis
METODE SCIENCE AT THE TABLE. Summary Science at the table, published within the popular science collection «Monografies Mètode», gathers 42 articles written by the chemist Fernando Sapiña (1964-2018) in the science communication journal Mètode of the University of Valencia, in a section of the same name. Between 2005 and 2017, the scientist, disseminator, and lecturer of the University of Valencia conducted this space for scientific cuisine where he brought the readers closer to the physical and chemical principles of ingre... Ver más
ISBN:
978-84-9133-264-0
EAN:
9788491332640
Fecha:
05/12/2019
Idioma:
Inglés
Formato:
Rústica
Medidas:
16 x 21 mm
Páginas:
232
Materia:
GASTRONOMÍA
Año:
2019
Peso:
470 gr
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